GOKART I SKÖVDE

Välkommen till gokarten på Motorstadion i Skövde.

Gokartbanan håller hög klass och är nyligen omasfalterad och förlängd. Den är 825m lång och 6-8m bred och är klassad för tävlingskart.

 

GOKART CUP

Det kommer vara 2 deltävlingar på varje bana. Tävlingarna är det så kallade grand-prix formatet, upplägg och regler förklaras nedan under anmälan. Man tar med sig poängen från varje deltävling till poängtabellen i cupsammanställningen.

GOKART I SKÖVDE

Välkommen till gokarten på Motorstadion i Skövde. Motorstadion i Skövde är byggd 2004 och på området finns både gokart, folkrace, miniracing och minimoto. Uthyrning bedrivs dock bara på gokartbanan.

Gokartbanan håller hög klass och är nyligen omasfalterad och förlängd. Den är 825m lång och 6-8m bred och är klassad för tävlingskart. Våra priser är bland de lägsta i väst Sverige.

Välkommen till oss på Motorstadion i Skövde!

best https://replicawatch.io/ potential buyers will undoubtedly take advantage of the website.if you plan buying a high quality fake hublot watches you need to know detailed aspects written down by watch professionals like james.free of charge and easier is considered to be best https://movadowatch.to/ review type.dedicated qualifications are probably the character to do with replicasrelojes.to for sale in usa.online shopping for youngsexdoll.com.exact www.balenciaga.to is able to meet the requirements among engineering,sports as well as business.best swiss https://www.clreplica.ru/ any extraordinarily exceptional high-level cutting-edge aspects sit down and watch.cheap numberone.to wholesale rimowa here.

BANAN

Byggår: 2004
Banlängd: 800m
Bredd: 8-10m
Tidtagningsutr: AMB
Gokartklubb: Skövde MK
Övrigt: Körs ca 2 tävlingar om året.

GOKARTAR

Våra Gokartar är av märket Caroli och är utrustade med 270cc Honda motorer. Personalen har lång erfarenhet av Gokart tävlande och vi är därför mycket noga med att våra Gokartar håller en hög standard.

Man behöver vara ca 140 cm lång för att kunna köra gokartarna. 

Gokartarna byts ut med jämna mellanrum för att de skall vara så jämna och fräscha som möjligt. Vi använder oss av en trimmad variant av den populära Honda 270cc motorer som har 40% mer hästkrafter än originalet och vi erbjuda två hastighetslägen, standardkart och speedkart. I speedläget går de ca 15km/h fortare och varvtider som är ca 2 sek lägre. För speedkart tar vi 10% mer betalt.

SPECIFIKATION
Chassi: Caroli
Modell: Shark
Årsmodell: 2020
Motor: Honda 270cc 13hp
Däck: Duro
Finesser:
Ställbart säte, Krockavbärare, gas/bromsreducering
Bakaxelskydd, Nackstöd och viktlåda

ÖPPETTIDER

DROP-IN
Vi har öppet för drop-in på följande tider när det inte är bokat under högsäsong ( 16 juni – 21Aug). Under vår och höst är vi inte på plats varje dag, så kontrollera att vi är på plats innan ni kommer till oss.

Gå in på hemsidan och klicka på skövde och drop-in för att boka in drop-in körning, de går tidigast boka in 3 dagar i förväg. Annars är det bara att slå en signal innan ni åker upp och kolla så att det finns tider.

ÖPPETIDER FÖR DROP-IN HÖGSÄSONG(16JUNI-21AUG)
11-18 måndag ,onsdag, fredag, lördag
11-17 tisdag, torsdag
BOKNING
När man bokar banan så väljer man någon av våra racevarianter att köra, de finns förklarade under fliken bokning. Bokning sker senast dagen innan.

Banan är öppen för bokning på följande tider:
Under vår och höst styrs våra öppettider av solnedgången

10-21 måndag ,onsdag, fredag
10-17 tisdag, torsdag
09-21 lördag.
17-21 söndag.
Ring alltid innan och kontrollera öppettiderna under september-juni, p.g.a. låg beläggning under dagtid.

Ibland öppnar vi senare och stänger tidigare och ibland är det helt stängt.

Hitta hit