GOKART I LIDKÖPING

Välkommen till gokarten på Motorsportarenan i Lidköping. 

Gokartbanan håller mycket hög internationell klass och är klassad som en av de främsta banorna i världen.

GOKART CUP

Det kommer vara 2 deltävlingar på varje bana. Tävlingarna är det så kallade grand-prix formatet, upplägg och regler förklaras nedan under anmälan. Man tar med sig poängen från varje deltävling till poängtabellen i cupsammanställningen.

GOKART LIDKÖPING

Välkommen till gokarten på Motorsportarenan i Lidköping. Motorsportarenan i Lidköping är byggd 2008 är ensam i Sverige med både gokart, folkrace, miniracing, traktorpulling, motorcross och enduro. Uthyrning bedrivs dock bara på gokartbanan.

Gokartbanan håller mycket hög internationell klass och är klassad som en av de främsta banorna i världen. Den är 1250m lång och 8-10m bred vilket gör den till Sveriges längsta bana. Våra priser är bland de lägsta i väst Sverige.

Välkommen till oss på Motorsportarenan i Lidköping!

best https://replicawatch.io/ potential buyers will undoubtedly take advantage of the website.if you plan buying a high quality fake hublot watches you need to know detailed aspects written down by watch professionals like james.free of charge and easier is considered to be best https://movadowatch.to/ review type.dedicated qualifications are probably the character to do with replicasrelojes.to for sale in usa.online shopping for youngsexdoll.com.exact www.balenciaga.to is able to meet the requirements among engineering,sports as well as business.best swiss https://www.clreplica.ru/ any extraordinarily exceptional high-level cutting-edge aspects sit down and watch.cheap numberone.to wholesale rimowa here.

BANAN

Byggår: 2008
Banlängd: 1250m
Bredd: 8-10m
Tidtagningsprogram: Egenutvecklade Renter
Gokartklubb: Lidköpings Karting Klubb
Övrigt: Internationellt godkänd tävlingsbana.
Körs ca 3 tävlingar om året.
Klassad som en av de bästa banorna i världen!
En av få tävlingsbanor i världen med en tunnel
och viadukt över.

GOKARTAR

NYA GOKARTAR 2024!
Våra Gokartar är av märket Caroli och är utrustade med 270cc Honda motorer. Personalen har lång erfarenhet av Gokart tävlande och vi är därför mycket noga med att våra Gokartar håller en hög standard.

Gokartarna byts ut med jämna mellanrum för att de skall vara så jämna och fräscha som möjligt. Vi har fått nya gokartar till säsongen 2024 och dessa nya gokartar är utrustade med trimmade Honda 270cc motorer vilket gör att de har 40% mer hästkrafter än originalet och vi erbjuder två hastighetslägen, standardkart och speedkart. Standardkart har samma varvtider som gokartar med originalmotorer, i speedläget går de ca 15km/h fortare och varvtider som är ca 2,5sek lägre. För speedkart tar vi 10% mer betalt.

SPECIFIKATION
Chassi: Caroli
Modell: Shark
Årsmodell: 2024
Motor: Honda 270cc 13hp
Däck: Duro
Finesser:
Ställbart säte, Krockavbärare,
Bakaxelskydd, Nackstöd, viktlåda,
Bromsljus och gas/bromsreducering

ÖPPETTIDER

DROP-IN
Öppettider drop-in maj-sep:

  • 11.00 – 19.00 Måndag – lördag
    (på onsdagar delar vi tiden med klubbens träning från 17.00 så då kör vi enbart vartannat pass så man är medveten om det)
  • 16.00 – 19.00 Söndag

Ring alltid innan och kontrollera öppettiderna under oktober-maj, p.g.a. låg beläggning under dagtid. Ibland öppnar vi senare och stänger tidigare och ibland är det helt stängt under den perioden.

BOKNING
Banan är öppen för bokning på följande tider:

  • 10.00 – 21.00 måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag
  • 10.00 – 21.00 onsdag
    (på onsdagar delar vi tiden med klubbens träning från 17.00 så då kör vi enbart vartannat pass så man är medveten om att en bokning tar längre tid efter 17.00)
  • 16.00 – 21.00 söndag

Obs! Banan är bara öppen för drop-in i mån av plats, ring eller gå in på bokningslistan för att se om banan är ledig.

Hitta hit