GOKART I UDDEVALLA

Motorstadion är belägen ca 1 km in i skogen från väg 44 och platsen är mycket fridfull och mysig på sommaren med skog runt om.

GOKART CUP

Det kommer vara 2 deltävlingar på varje bana. Tävlingarna är det så kallade grand-prix formatet, upplägg och regler förklaras nedan under anmälan. Man tar med sig poängen från varje deltävling till poängtabellen i cupsammanställningen.

Gokart Uddevalla

Motorstadion är belägen ca 1 km in i skogen från väg 44 och platsen är mycket fridfull och mysig på sommaren med skog runt om. På anläggningen finns det en stor parkering för bussar och bilar samt toalett och dusch. Det finns även konferenslokal/café som är tillgängligt för bokning.

För de fika sugna finns det alltid möjlighet att köpa kaffe/dricka och glass. När caféet är öppet finns det även möjlighet att köpa mat och smörgåsar.

För de inbitna Gokart åkarna finns det även en Gokartshop på området med både begagnade och nya reservdelar till tävlingsgokartar.

best https://replicawatch.io/ potential buyers will undoubtedly take advantage of the website.if you plan buying a high quality fake hublot watches you need to know detailed aspects written down by watch professionals like james.free of charge and easier is considered to be best https://movadowatch.to/ review type.dedicated qualifications are probably the character to do with replicasrelojes.to for sale in usa.online shopping for youngsexdoll.com.exact www.balenciaga.to is able to meet the requirements among engineering,sports as well as business.best swiss https://www.clreplica.ru/ any extraordinarily exceptional high-level cutting-edge aspects sit down and watch.cheap numberone.to wholesale rimowa here.

BANAN

Banlängd: 1087m
Bredd: 8m
Banrekord Hyrkart: 1.01.484
Tidtagningsprogram: Egenutvecklat Renter
Gokartklubb: Uddevalla KK
Övrigt: Nationellt godkänd tävlingsbana. Körs ca 5 tävlingar om året.

GOKARTAR

Våra Gokartar är av märket Caroli och är utrustade med motoschutte trimmade Honda 270cc motorer. Personalen har lång erfarenhet av Gokart tävlande på både nationell nivå och internationell nivå och vi är därför mycket noga med att våra Gokartar håller en hög standard.

Gokartarna byts ut med jämna mellanrum för att de skall vara så jämna och fräscha som möjligt. Våra nuvarande kartar är från 2022 och har 40% mer kraft än ”vanliga” hyrkartar. De går att köra i 2 speedlägen. Antingen standarfart eller i ett speedläge.

SPECIFIKATION
Chassi: Caroli
Modell: Shark
Årsmodell: 2022
Motor: Motoschutte trimmad Honda 270cc 13hp
Däck: Dunlop
Finesser:
Ställbart säte, Krockavbärare,
Bakaxelskydd, Nackstöd, viktlåda,

ÖPPETTIDER

DROP-IN:
Vi har öppet för drop-in på följande tider när det inte är bokat under högsäsong (10 juni – 18 aug). Under vår och höst är vi inte på plats varje dag, så kontrollera att vi är på plats innan ni kommer till oss. Innan och efter högsäsong ring alltid och kontrollera öppettider med oss.

ÖPPETTIDER FÖR DROP-IN HÖGSÄSONG (10 JUN -18 AUG):
11-19 måndag, onsdag, fredag, lördag
11-17 tisdag, torsdag
16-19 söndag
Högsäsong: 10 jun – 18 aug. Kontrollera alltid innan ni kommer till oss så att banan inte är fullbokad. Ni kan se lediga tider och även boka drop-in tider via vår hemsida.
Obs! Det är alltså endast öppet för drop-in i mån av plats när det inte är fullbokat.

ÖPPETTIDER FÖR BOKNING AV RACE:
När man bokar banan så väljer man någon av våra racevarianter att köra, de finns förklarade under fliken ”boka race” under respektive racevariant. Bokning sker senast dagen innan.

Banan är öppen för bokning av race på följande tider:

9-21 måndag, onsdag, fredag, lördag
9-17 tisdag, torsdag
9-11, 17-21 söndag.

OBS!
Ring alltid innan och kontrollera öppettiderna under september-maj, p.g.a. låg beläggning under dagtid.

Ibland öppnar vi senare, stänger tidigare och ibland är det helt stängt.

Hitta hit

[display_laptimes file="Uddevalla.csv"]