Racevarianter

För att våra kunder ska få den bästa tänkbara upplevelsen har vi tagit fram tre olika racevarianter där deltagarna tävlar individuellt och som skall kunna tillfredsställa allas behov. Vi har även en lagtävling Le-mans som är populär bland de större grupperna. Till alla racevarianter går det att lägga till speedläge på gokartarna och få 20% mer fart till 10% kostnadsökning (rekommenderas för de som kört tidigare)

Vi har ett avancerat tidtagningssystem som genererar startlistor och håller ordning på placeringarna i racet och efteråt trycks en resultatlista ut med alla deltagarnas placering och bästa varvtid. Medalj till segraren ingår i alla våra racevarianter.

QUICKRACE

Vårt minsta race för de som har en begränsad budget eller ont om tid. Genomgång, Tidskval 9min och final 12min. Prisutdelning med medalj till segraren. Total tidsåtgång drygt ca:60min vid upp till 15 deltagare.

STANDARDRACE

Vårt populäraste race, passar såväl familjen, svensexan som företaget. Genomgång, Träning 9min,Tidskval 9min och final 12min. Prisutdelning med medalj till de tre första. Total tidsåtgång ca: 75-90min vid upp till 15 deltagare.

GRAND PRIX

För de inbitna som vill ha mycket körning, som en riktig tävling med 4 körningar per person. Genomgång, Träning 9min,Tidskval 9min, Kvalheat 9min och final 12min. Prisutdelning med medalj till 1:an 2:an och 3:an. Total tidsåtgång ca:90-120min vid upp till 15 deltagare.

LE-MANS

Vi har även en Le-mans variant, där deltagarna tävlar i lag mot varandra. I Le-mans gäller det att få lagets gokart så många varv som möjligt runt banan på en viss förutbestämd tid, om två lag har samma antal varv vid målgång så placeras det lag som kom först över mållinjen först. Ni kan välja att lägga upp det med träning/tidskval innan racet eller starta racet med en gång. Om ni väljer att ha träning/tidskval innan race så låter vi varje lagmedlem känna på banan ca 5 minuter innan racet och sedan kör vi race med tiden som blir kvar. Ni bör vara minst 20personer för ett Le-mans race. Ni kan vara upp till 15 lag och det måste vara minst 2 i varje lag.